Harry igår

Nu är killarna i Madrid men dom här bilderna är ifrån veckan när dom var i UK. Jag vet inte om dom var i London dock. Men Harry var så jävla snygg å dom här bilderna så jag kände för at lägga upp dom!!

precis beställt

Nu har jag precis beställt den här coola tandborsten som bleker tänderna och även gör så att man får fräsch andedräkt!  Det ska bli kul och se om den funkar :)
 
 
 

Screw you dr.drew


.

Anorexia är en allvarlig form av ätstörning, som yttrar sig främst i självsvält och ofta även överdriven träning. Den debuterar oftast hos tonårsflickor, men alla kan potentiellt drabbas. Dödligheten är hög, enligt vissa studier är det den psykiska sjukdom med allra högst dödlighet i procent räknat.

Jag vill inte leva utan er.

mitt hjärta kommer aldrig sluta slå för er. Älskar er mest av allt. Det är ni som får mig att vilja stanna kvar på denna jord.
.
 
 
 

bron

Åh jag är då glad!
Det gick en serie på svt1 som heter Bron och den var verkligen as bra och jag har sett den 3 gånger!
Nu har jag fått reda på att det ska komma en säsong 2 och jag är as glad! Den kommer blir grym!!

Calvin Harris - Bounce


role models

Jag tycker att Blake Lively och Shenae Grimes är två av dom vackraste kvinnorna i världen. Dom har verkligen ett dröm utseende och jag skulle döda för att se ut som dom!! Båda är skådespelare. Blake är med i Gossip girl och Shenae är med i 90210 och dom är också mina favorit karaktärar :)

-

Haha, det är nästan lite kul att du verkligen inte bryr dig ett skit.

Tystas ner

Så jävla bra!
Tystas nerStress ft. Sebbe Staxx, Malcolm B, Nimo, Promoe, Moms, Adam Tensta & Aleks

.

"Du sa jag skulle ringa dig när jag var redo att prata ut.
Men du vet jag vill inte vara din vän.
Även om det var så länge sen allting hände."
"du blev en främling och jag börjar ångra att du var min vän."

men jag är lyckligare nu

Jag vill börja med att gratta min älskade vän Hannah som fyllde 16 år för några dagar sen. Grattis!!
 
Idag går sov Andrea över hos mig, vi hittade en fest i Bromma men vi pallade ine åka enda dit :/ Så det blev lite filmkväll. Vi så Fright night. Den var ganska bra men lite för blodig kanske ;)
Idag så har Andrea hjälpt mig att ta lite bilder som jag ska skicka in till TV4. Dom har en tävling om One Direction och jag har gått vidare. Och för att gå vidare en gång till så måste man ta en bild som visar sin kärlek för One Direction och X factor.... Sen ska man även ha med Sverige eller något svenskt i sin bild. 
Så vi få se hur det går. Bilden ska vara inskickad imorgon....
Önska mig lycka till :)
 
Snart drar jag iväg till min kompis Julia, vi får se vad vi hittar på ;)

ansiktet - för stor

Omg idag ska för stor videon komma!! Så jävla excited! Men jag vet inte riktigt vilken tid den kommer så jag får väll stalka youtube ett tag :P
här kan ni se video trailern:

bytte tankar, bytte kärlek, bytte ringar

Asså jag dör! Idag har jag gjort nåt som jag aldrig trodde att jag skulle våga göra. Men jag gjorde och det känns ganska bra nu ;)
 
Ikväll kommer Andrea till mig, vi kanske drar på någon fest om vi hittar nåt annars blir det bara filmkväll :)
Jag beställde 50 bilder från fuji direkt som jag fick hem idag. Så jag satte upp alla mina män på min garderob :D

Den Svenska Björnstammen

Den svenska björnstammen – Who’s That Girl
Den svenska björnstammen – Iris
Den svenska björnstammen – Allting kommer bli bra

Onsdag

Nu håller jg på att ladda över foton till Fuji direkt. Det var 50 bilder gratis till imorgon menj ag trodde att det var till idag så jag fick panik och skulle fixa det nu i sista sekund -.-
Och den laddar as trögt och jag håller på att somna.... Fan va jobbigt allt blev nu då!
Haha! Imorgon blir det bio och middag med tjejerna :)
Här får ni en bild på Julia från idag och en bild på mitt snygga skåp ;)

1 år sen

Den här bilden togs för exakt ett år sen :O
Känns som det var typ igår :'(

Cher Lloyd - Oath

Jag älskar Cher Lloyd! Och nu har hennes nya musikvideo Oath kommit. Den handlar om vänskap och det är ft. Becy G. Hon är grym! Jag älskar Chers stil. Hon har alltid så fina kläder och så fint hår!

Isak och Adam

Dom här killarna är verkligen som mina bröder! Jag har känt dom hela livet och vi har alltid roligt tillsammans. Men vi bråkar ändå ibland som syskon gör men jag älskar dom fortfarande, jätte mycket!!
Tack för att ni finns ♥

Tisdag

Idag skulle vi ha matte prov men det blev inställt eftersom att lärarna hade missat att hälsopedagågerna skulle komma och prata med oss. Så det var najs. Imorgon skulle jag egentligen ha foto prov men det ska vi skjuta upp för vi ska in till stan imorgon och fota random människor.................
Nu ska jag kolla på Prison break! :)
 

cool mackapär!

Nu är Isak hemma hos mig och han visade mig en as cool sak som han har. Det är ett objektiv till iPhone. Så jävla nice! Man kan liksom ändra så att skärpan blir as bra! Sen så finns det ett gulligt litet stativ till :) Här kommer bilder↓


perfekt dag!

Hej!! 
Jag mår så jävla bra idag! Hela dagen har varit perfekt. Jag, Felicia och Julia har haft as roligt. Jag har fan aldrig skrattat så här mycket på länge. Och imorse hände en sak som fick mig på så bra humör. Efter det så har jag bara varit glad och lycklig hela dagen :) Tack vare den personen! 
Efter skolan så kom Alexa till oss och då berättade vi för henne vad som hade hänt imorse och då blev hon också jätte glad. Vi alla bara skrattade och hade roligt! 
Snart kommer Felicia och Julia hem till mig och då ska vi ha lite tjejkväll och kolla på massa skräckfilmer och äta lite chips. MYYYYYYYYYYYYYYYYYYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Imorgon fyller Joline 4 år. Då blir det lite kalas här hemma och jag ska baka cupcakes. 
Det var allt för mig. Hejdå :)
En bild på mig och Mikis från i somras. LOOOOOOOVE YOU!!!!!! Besties forever right?!?!??!?!?

Albin Gromer

Så jävla bra artist! Bra röst, bra låtar och texter. Ni måste lyssna på honom! Så jävla grym!
Albin Gromer – Tillsammans
Albin Gromer – Var min vän
Albin Gromer – För det är du

JAG ORKAR INTE

Jag orkar seriöst inte blogga! Det är ju as jobbigt! Allt är bra med mig. Det är bra i skolan och jag mår bra.
Hejdå
Mina söta vänner, Mikis och Hannah. Älskar er ♥

veckans klipp

Den här veckan så blir veckans klipp en pepsi reklam som One Direction har gjort. Eller som One Direction är med i kanske jag ska säga.
Haha den är faktist lite rolig :)

höst

Idag så glömde jag, Julia och Felicia gympa kläder så vi fick gå ut och gå en promenad med dom andra som inte var ombytta. Promenaden tog ca. 30 min. Det var kallt och eländigt men mycket fint höst väder så jag passade på att ta upp min kamera och fota lite :)
Jag hade med min kamera till skolan för att vi hade foto lektion i morse och då vill jag helst fota med min egen kamera ;)


ikväll

Just nu kollar jag på ung och bortskämd. Sen blir det Hollywood fruar :D

ansiktet

Jag vet inte om jag har skrivit det i bloggen men jag är ett väldigt stort ansiktet fan. Det kanske är några av er som läser som också gillar dem. en jag ville jag bara säga att deras debut album kommer komma i början av nästa år :D och jag är jätte lycklig för dom har bara släppt 3 låtar. 
Om ni inte har hört Ansiktet så borde ni börja lyssna på dom! :D
 

Just pretending that we're cool, and we know it too

Idag hade vi orgentering i skolan. Det var as jobbigt och blött. Man sprang i träsk hela jävla tiden :/ Så skorna blev helt dygnsura.
När jag kom hem så åt jag lite lunch och kollade på de nya avsnitten av Gossip Girl och 90210 de var as bra! Fan va jag hade längtat! 
 
Runt klockan halv  så träffade jag Mikis och vi gick och hämtade Joline på dagis. Sen gick vi hem till mig och gjorde lite pannkakor :)
Nu är Mikis hemma och jag är inne på X factors hemsida och försöker komma upp i 500 poäng på super fan tävlingen :)
 
älskling ♥

När inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?

Jag har precis skrivi klart mitt Eldtal som ska vara klart till imorgon. Det känns skönt! Men sen ska jag läsa upp det för en grupp i in klass och det känns lite läskigt... Men det går säkert bra hoppas jag!
Idag är det kanelbullens dag :) Jag har ätit två vaniljbullar..... och en kanelbulle :D Det var gott :)
Nu ska jag städa mitt rum, peace out!

90210

Omg om 6 dagar kommer 90210 säsong 5! Asså jag har fan väntat i typ 3-4 månader nu :( Fan va excited jag är asså! Det kommer vra så jävla bra hoppas jag! :D
 
Bilderna är smygbilder från första avsnittet av säsong 5 :)

Mörkt kallt ljus

Så jävla bra! Jag får rysningar av Den Svenska Björnstammens musik. Jag vet att den är lite udda och det är inte så många som gillar dom men jag älskar dom så himla mycket!
 
 

twitcam

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Nialls twitcam.
För er som inte vet vad de är så är det så man kan visa sig i webcameran live så alla kan se. Så nu har Niall en twitcam som alla vi fans kan se. Och så kan vi fråga frågor som han svarar på bland annat. Men nu sitter han och hans kompis och spelar fifa 13 och det är inte så super kul att kolla på men vad gör man inte för sin idol? 
      
här har ni länken om ni vill kolla: http://twitcam.livestream.com/bdiv4
 

Helgen

I helgen var jag med Mikis. I fredags åt vi tacos och sen på kvällen drog vi iväg på fest på Söder. Sen skulle vi dra vidare till Tyresö med det blev inte riktigt så de slutade med att vi satt i norra Sköndal i typ en timme :/
I lördags så var vi i sta under dan och shopade lite. Eller jag köpte bara en foundation och puder.
Efter det så fikade vi på Café 60. Super mysigt!
På kvällen så gick vi på bio och såg Hypnositören. Fy fan alltså! Jag vet inte vad jag ska säga.... Den var as läskig, jag skojar inte. Jag fick blunda as mycket och typ hålla för öronen och det har aldrig hänt förut! Den var så jävla läskig så jag dog men den var ändå as bra! :) Den får 4 av 5 ;)
Efter bion så drog vi till söder igen för det var fest där igen. Vi hann dock inte vara där så länge den här gången men det var ändå ganska kul :)
Två bilder från lördagen.
 

London tavlan

Vi har inte hunnit sätta upp tavlan än men den kommer upp ikväll!
Men här kommer iallafall en bild på hur den ser ut och var den ska sitta :)
Älskar den!
 

Live While We're Young singel

Äntligen har jag fått min Live While We're Young skiva! So happy!! :D
Fy fan va jag älskar omslagsbilden asså, dom är så jävla snygga så de är inte sant!
 
 

RSS 2.0